14.6.07

Institutibes per la cara

Me n'assabento (un pelet tard per a reaccionar ja... perquè he quedat per sopar amb els sogres) que aquest vespre la gent de Vice —la revista gratuïta, superguai i una mica misògina manegada per l'Spike Jonze— munten una festa com les que fan habitualment per tot el món, aquesta vegada amb els djs d'Institutibes, amb el francès ParaOne com a cap de cartell. I la fan ni més ni menys que al barco on vaig celebrar la festorra del meu 29 aniversari amb els 2shifted als plats. Heu vist nois? Ja podeu dir que heu punxat en la mateixa sala que en ParaOne & Co.

Els de Vice saben el que fan pel que fa a festetes i els grups que hi conviden. Si repassem la seva història d'events fa morir de ràbia.

Sobre Vice diré que és una revista prou interessant, encara que és molt discutible la seva ètica. Bé, no tant si tenim en compte que tiren d'irònica punki i van de contraculturals, i això avui en dia significa anar en contra de lo bonic i socialment responsable es veu (escolteu Mayol i Saura? esteu avisats, va per vosaltres), així que si es sap llegir sense prendre-se-la seriosament val a dir que és d'allò més divertida. A més, després d'haver anat consolidant-se en els últims tres o quatre anys arreu, ara han llançat una edició local espanyola en paper.

Per a saber més de ParaOne cal que reviseu l'antic post d'en Rai.

La festa és avui a les 20.00h al Naumón amb la invitació que us podeu descarregar d'aquí.

3 comentaris:

sr. sike ha dit...

PERQUÊ!!!!!????????
:'(

jo vull veure en para oneeeee! :(((
joder merda de feina per a ahir! Sempre igual (comproveu l'altre post siusplau).

Que guai quedaré ara quan digui que hem puntxat on Para One, si el conèixen clar.

:D

warp3r ha dit...

A veure BBro... siguem realistes i cronològicament verídics.

ParaOne és el que tindrà l'honor de punxar allà on nosaltres ja vàrem punxar temps enllà.

La pregunta ara és... surtirà el volat del lloro a tallar la llum???

b-bro ha dit...

A vere warp3r, tens més raó que un sant.

Per cert, vaig sentir que al sonat del lloro el van fer saltar per la pasarel·la amb un bloc de ciment als peus. Ara jau al fons del port de Barcelona. Vau ser vosaltres?