28.6.07

Conspiració inmobiliària








Just ahir el comissionat de la ONU per la vivenda conminava al govern d'aquest estat a informar obertament als ciutadans dels riscos de la crisi que sembla que es produïrà properament.

Aquesta era una reflexió que al meu cap anava tombant, inflamada per les contínues però minimitzades notes de la premsa. Concretament, penso que el ministeri de vivenda ha estat enviant propaganda estudiada des que es va saber el fulminant enfonsament d'alguns valors de grans empreses de construcció, amb un missatge tranquilitzador, per a evitar el descalabro de la borsa i salvar el cul a les grans empreses i en definitiva el seu com a ministra.

Avui, una altra notícia que revifa la (meva) teoria de la conspiració:

«Cierran cerca de 7.000 inmobiliarias de pisos usados en un año en España»

«Barcelona. (EFE). Cerca de 7.000 agencias inmobiliarias de venta de vivienda usada han cerrado en España en el último año, según ha informado el Colegio de API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria) de Catalunya en un comunicado.

"Desde el mes de septiembre pasado, un 20% de las agencias inmobiliarias en Catalunya ha tenido que cerrar su puertas", añade este comunicado, cifrando los cierres catalanes en cerca de mil agencias.»

Què voleu que us digui. Potser és que miro massa 24 i començo a estar neuròtic.

1 comentari:

sr. sike ha dit...

Pff.. salvar el cul de les empreses i la ministra.. espero que petin tots. El que haurien de fer és donar ajudes i anivellar els preus amb les possibilitats adquisitives del populatxo. Amunt els sous que tot puja menys lo nostre!