18.5.06

Campions!!



Es podria resumir que els protagonistes del partit han sigut aquests tres. Sense comptar amb l'àrbitre (hiper-permissiu) i Henry. Un ha fet el primer gol, l'altre ha fet el segon i el tercer els ha creat, almenys, en la part final de la jugada.
El barça se la mereixia i l'ha acabat aconseguint. Henry i Wegner ja poden plorar dient que l'àrbitre no ho ha fet bé, segons diuen permissiu amb Puyol i Marquez i donant el gol "en fora de joc" d'Eto'o. Però què s'han cregut?? No han jugat bé, s'han tancat i pilotasso cap a l'Henry (quina por d'home.. cada vegada que tocava la pilota em posava a tremolar), haurien d'haver acabat jugant amb 9, el gol l'han fet d'una falta inexistent de Puyol i quasi no ha pitat cap falta a la frontal de l'area anglesa.. i el que trobo encara més fort: l'anul·lació del gol de Giuly. Jo creia que l'àrbitre ens havia perjudicat a nosaltres.. ves per on. Almenys pensava que sabrien perdre.

La imatge del partit però, no ha sigut durant aquest. Per mi l'essència de totes les emocions viscudes avui les he vist en la cara de Belletti quan ha sortit al camp, buit després del partit, a passejar, recordant cada jugada, cada moment al camp i retrobant-se amb el gol de la victòria.

JA TENIM LA SEGONA!!!
I ARA A CELEBRAR-HO!!!
FORÇA BARÇA!!!

3 comentaris:

Xavier ha dit...

copiat el codi font del menu del meu blog, que hiha el escut del barça en petit que porta a la web

al pur estil CALCIO

tipus Milan o Juve

2 copes = 2 estrelles

Xavier · giland.cat

http://ilovevector.blogspot.com

VISCA EL BARÇA!

Anònim ha dit...

oe oe oe oeeeeee. festival al figarot. i a l'inzolia després!!

mateu ha dit...

tu, crack!
aquí a dalt vem montar un sector hooligan entre 3 barcelonistes en un bar irlandès on tots eren ultres de l'arsenal, al final ens van pagar unes rondes i tot!

per cert, va, si em passo per St Fèlix aquest any et porto una samarreta amb el volcà, paraula!

mate