9.1.06

Tot el què necessites per a un Guateque d'èxit

Quedes un dijous per la tarda en muntar una mini-festeta pels colegues a casa teva. Fa mandra sortir avui pels carrers ja que fa un fred que pela i vols que l'ocasió sigui algo especial sense caure en els tòpics de sempre. No saps què fer, en principi ja venen tots sopats i només estarem a casa per beure algo gratuïtament (per ells és clar), fumar un que altre petardo i riure una estona amb les 4 bajenades que ens expliquem o mirant algun programa de la tele graciós.
Obres l'armari i trobes la coctelera que el teu germà et va regalar l'any passat amb tota la intenció del món: poguer beure algun que altre combinat en totes i cada una de les visites que ens faria durant l'estiu. Tens una idea. Nit de glamur i alcohol. Nit de còctels.
Obres el rebost i veus l'ampolla quasi plena de cachaça, le de ginebra mig buida però la de recanvi per encetar i la de vodka que em vaig agenciar vilment en la última festa que vam organitzar quasi plena. Baixes al super, compres 4 llimes, unes quantes tòniques, algun que altre suc de fruita i gel. Fas una trucadeta i comentes que entre uns quants s'agenciin una ampolla de whiskey, que de lo demés ja en disposes al rebost. Dit i fet.

Ja has sopat i X arriba molt d'hora a la cita, s'avorria a casa i abans d'apalancar-se ha decidit venir a donar un cop de mà. Començem a xerrar i ens ve de gust encetar la nit. Una mica de llima, ginebra i tònica i ja tenim un Tom Collins casolà preparat per cadascú. Mentalment repassem els que sabem fer i ens trobem que no sortim del mojito, la caipirinha, el tom collins, el vodka fresh i aquell que ens vam inventar un dia i que no ens recordem del nom que li vam posar. Sort que fa uns dies el meu germà em va enviar un mail amb una web plena de receptes per a còctels, imprimeixo 5 o 6 receptes que trobo interessants. Tothom va arribant i la nit es va animant. Cadascú es va fent el què mes li fa gràcia dins dels limits dels ingredients adquirits i tothom coincideix en què un còctel té més bon gust quan ets tu qui t'el prepares. De cop sents una mica de música de fons, ja t'estan tocant l'ordinador un altre cop però et dóna igual, faltava alguna cosa i ara ja no.
Es fan les 2, les 3 i algú comença a desfilar. Demà hi ha gent que treballa però a tu això et dóna igual. Ens quedem 3 o 4 fins que les forces diuen prou. Tothom s'ho ha passat bé i anirem a dormir satisfets. Demà pel matí ja recolliré el desordre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

joder mamona, disme lagu el proper dia! estu sona k te kagas de bé! ^^

n3fen ha dit...

això mateix... la pròxima vegada avisa i serem 150-200 persones...

Anònim ha dit...

Nit de glamur i alcohol, sóna bé!! Quan dius que la fem??

sr. sike ha dit...

tanta història per deixar caure un link a una web de receptes de còctels.. tela eh! jeje

aquesta mena de festetes cauen millor en estiu però si la predisposició es bona no hi ha cap problema en fer-les sovint i en temps més gelats.

La pròxima? Proposeu lloc i dia. A casa hi tinc els pares sempre, petit problema, si mai marxen ja ho sabeu. Lo ideal seria en un piset d'estudiants o algo per l'estil.
La coctelera la poso jo.

sr. sike ha dit...

no tio.. hem dit glamur.. (smiley diablillo) jejeje

Anònim ha dit...

hmmmm...ningu te amigues pijes amb cases enormes i amb piscina, i k ella mateixa pogui enviar els papàs a hawai tot un finde (de divendres mitgdia a diumenge vespre)?

joder...mira k no koneixer kap tia aixis...s'ha de ser raru e xDDDDD