30.1.08

MS20 Vilanova - DatA, Ulterior, Futurecast i Format C:



Aquest divendres torna l'edició del festival més underground vilanoví, l'MS20. Fa 2 anys hi vam poder assistir en una nit de carnaval ben diferent. SynthPop, electro i moltes ganes de gaudir es van ajuntar aquell any. L'edició de l'any passat també va ser prou sonada portant a un Chimo Bayo ressorgit dels inferns com a artista convidat.

Parlem doncs del què serà l'edició d'enguany. El cap de cartell no us sonarà a gaires. No us extranyeu, és ben normal ja que és un xaval de només 20 anyets que la discogràfica Ekler'o'shock (duta pels mateixos Daft Punk) ha fitxat després de sentir un tema al seu mySpace. En només pocs mesos aquest reciclat dj de hip hop va sacsejar tota la blogosfera i tots els medis especialitzats en música electrònica. Amb referents com Daft Punk, Jacques Lu Cont i els Rythmes Digitales, les clàssiques de Michael Jackson, el Jean-Michel Jarre més fluorescent i més recentment artistes com Chroméo, Justice o Digitalism crea un estil de música futurista però anclat també en els 80s i la seva visió del futur. Com veieu passa per tots els pals, podriem dir però que és l'artista "standard" que havia de sortir de la ja llarga llista d'artistes de l'escola francesa. Un imperdible, amb temes com Paste Back o Master Level que han posat les pistes de ball de mig món del revés (nosaltres inclosos!).

Els altres artistes que tocaràn seràn els Featurecast, productor i dj que s'ha fet famós per la quantitat de bootlegs que ha tret i per l'aparició d'un mix seu a un anunci de l'iPod, Ulterior, una banda anglesa que té influències de Suicide, Jesus And Mary Chain i Are Weapons obtenint una banda fosca i molt agressiva i per últim el dj vilanoví Format c: que ja hem pogut escoltar molts cops aqui a la Moderna.

Acompanyaràn als visuals els ASCII BIT com sempre.

+ info al myspace de MS20
18€ + consumició. Entrades anticipades i aforament limitat.


Ens mudem a la platja?

3 comentaris:

b-bro ha dit...

Que dius ara? Per un moment m'he pensat que venien els A.R.E. Weapons?
Fa una pinta inmillorable tot junt! Em faré Vilanoví. Ja direm si podem venir, que això és demà passat!!

sr. sike ha dit...

el problema és l'aforament limitat!
A veure si hi podem anar.. jo encara no les tinc.

b-bro ha dit...

"se va a vé un follong que no va a sabé ande sah metío". Per cert, he vist que Kitsuné ha tret el seu sampler núm. 5.