1.12.07

Ràdio de servei


Aprofitant una sèrie d'entrevistes a dissenyadors gràfics britànics punters, la gent de ResonanceFM han creat graphicdesignontheradio.com, on han penjat en format stream d'àudio les d'enguany i on el proper 2008 ampliaran els espais amb entrevistes a nous creadors i discussions en profunditat.

Aquest any que ja s'acaba podem escoltar en Barnbrook, en Brody, en Michael C. Place de Build, en Poynor o en Hyland, entre d'altres. Pararem les orelles de bat a bat.

ResonanceFM és una emissora de London que va ser creada el 2002 pel (i per al) col·lectiu artístic i musical de la capital anglesa. Emet programació feta per músics, artistes i crítics que representen el que es cou allà, i que gràcies a internet podem escoltar per aquí sota els Pirineus. El que m'agrada més és que ofereixen un contingut local propi, tenint en compte a més com de les gasten per London pel que fa a arts gràfiques i demés.

Imagineu «a radio station like no other. A radio station that makes public those artworks that have no place in traditional broadcasting. A radio station that is an archive of the new, the undiscovered, the forgotten, the impossible. That is an invisible gallery, a virtual arts centre whose location is at once local, global and timeless.»

1 comentari:

Robert Vandenbego ha dit...

Hola! excel·lent bloc, ens veiem

;)


Robert Vandenbego

www.begobcn3.blogspot.com