6.12.07

Els germans de sang es separen



Les coses duren el que duren, i en aquest cas, deu anys. Malauradament i mentre esperava tornar-los a veure en directe a Barcelona —del 2005 ja fa dos anys— me n'assabento que fa uns dies que els Blood Brothers han anunciat que pleguen. Hi ha qui diu que s'han cansat de tants crits en un grup amb dos vocalistes exclusivament dedicats a liarla. En realitat el que sembla ser que ha passat és que el petit segell pel qui enregistraven ha plegat. Potser al capdavall es tractarà d'un parèntesi?

Els Brothers havien aconseguit un bon equilibri tot i no tractar-se d'un estil fàcil. Els que no els hagueu escoltat, un bon punt de partida és el Crimes (2004). Afortunadament, podem seguir disfrutant del seu talent i la seva rauxa en altres bandes paral·leles en les que estan participant els seus membres:
Head Wound City: amb el cantant espigat Jordan Blilie i en Cody Votolato guitarrista dels Blood Brothers, amb el guitarrista dels Yeah Yeah Yeahs i els màquines Justin Pearson i Gabe Serbian dels Locust. Han fet un EP amb set temes que dura deu minuts...
Jaguar Love: Hi participa l'altre cantant, en Johny Whitney, amb en Cody també, i amb en Jay Clark de Preety girls make graves.
Neon Blonde: amb en Johny Whitney i el bateria Mark Gajadhar també dels Blood Brothers.