6.9.07

Cap de setmana

Ja arriba el primer cap de setmana després de la FM de Vila (per cert gràcies a tots els que vau venir al concert de mendetz+standard+2shifted a donar el vostre suport!!) i com cada Setembre tot està mort així que aqui van unes recomanacions per aquest cap de setmana:

Avui divendres 7 Luomo LIVE al Lolita a partir de les 2:30h. Un imprescindible del dub house, ritmes trencats, inusuals i sobretot sensuals que ens va captar l'atenció amb aquell Vocalcity i el següent The Present Lover, ens va estranyar al escoltar per primer cop aquell tema tant nyonyo (oi Mario?) com Tessio fins a deixar-nos-hi entrar, ballar, cantar i sentir fins poguer proclamar-lo com un d'aquells temes que ens acompanyaran tota la vida.



Per saber com és i què fa us deixo amb una entrevista que em vaig topar d'ell fa molt i molt de temps. Luomo, para la mente y el alma, suggerent com a mínim.
Per cert, aquest any ha tret disc: Paper Tigers.

A més, a una altra sala del Razz avui també hi toquen els The Glimmers aka The Glimmer twins, una parella de djs que porten més de 2 decades puntxant i remesclant temes de ball de qualsevol estil. Precursors dels famosos 2 many dj's o els Optimo.

I demà dissabte a St. Boi fan el festival Altaveu i entre la seva programació hi ha un escenari dedicat a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils que resideixen als Països Catalans. Aquest any tenim un grup de rock que es diu Lilith i que ha actuat amb Deep Purple, Black Baudelaire amb hip-hop mestís i a Facto Delafé y las Flores Azules com a grup convidat amb el seu pop-hop o hip-pop tant personal i proper. Ah! i gratis. A partir de les 12 de la nit.

1 comentari:

warp3r ha dit...

si hi vas (a luomo) avisa que m'apunto