25.4.07

La ciència dels somnis al cineclub!



Demà dijous a les hores habituals (20.00h i 22.00h) es passarà la última peli de l'aclamat realitzador de videoclips Michel Gondry i del també aclamat guionista Charlie Kaufman "La ciència dels somnis".

Enganxo del mail del cine club:

Sembla que la vida està millorant per a Stéphane Miroux, un noi introvertit i tímid, quan la seva mare el convenç perquè torni a la casa on va créixer, a França, i li promet un lloc de treball. Quan hi arriba descobreix que aquest lloc de treball no és el que esperava. Però la decepció inicial es veu eclipsada quan apareix la seva veïna Stéphanie. Pel camí, la naturalesa creativa d'Stéphane i un pertorbador món interior dels somnis amenacen de robar la seva realitat.

La ficció imaginada per Michel Gondry torna a resultar fascinant. Captiva l'espectador amb un film poètic i divertit que funciona com un elogi perfecte a la immaduresa i que es pregunta què passaria si no distingíssim entre la realitat i els somnis. El director de la magistral Olvídate de mí continua explotant la seva imaginació amb elegància i personalitat pròpia, aquest cop sense el guionista Charlie Kaufman.


Ja ho sabeu!

1 comentari:

ube ha dit...

és boníssima la peli,
feia temps que no véia
una peli tan boja i tan
bonica a la vegada