3.4.07

CSS @ Razz

Aquest divendres venen a Barna els CSS o Cansei de Ser Sexy (cansat de ser sexi, en portiguès) directes desde São Paulo (Brazil). Potser us sona la cançó "Let's make love and listen Death From Above".



Una cosa em va fer molta gràcia i que em va atreure cap aquest grup va ser el títol de la cançó, dedicat a un grup de Synth/Noise Rock canadenc que no està gens malament, Death from above 1979 (2002-2006), o fins ara creia que era per això, ja que històricament Death From Above és el nom del helicòpter d'en Robert Duvall a Apocalypse Now (1979) i que realment va existir com a esquadró nordamericà però també, i suposo que aquesta serà la referència bona, és el pseudònim de James Murphy (LCD Soundsystem) com a Dj primer i després com a discogràfica. Sí.. DFA vol dir Death from above! Almenys desde el 2001 i en això és on es va recolzar en James Murphy dels atacs de Death From Above 1979 (= que la data d'apocalypse now o el naixement d'un dels fundadors de la banda) quan l'acusaven d'haver-se copiat el nom.

Els canadencs van posar a la web de DFA Records unes declaracions molt amigables: "FUCK DFA RECORDS FUCK JAMES MURPHY WE DECLARE JIHAD ON THEM HOLY WAR ENDING IN THIER DEATH AND DISMEMBERMENT... james murphy is a selfish piece of fuck that will burn in the flames of a specially dedicated rock and roll jihad. if i had the resources i would fly a plane into his skull."

Un nou projecte dels difunts DFA1979 és MSTRKRFT. Per més coincidències musicals que ara no vénen a cuento com ara que el nom és un homenatge als Kraftwerk.

Res.
Com m'he liat, i jo que volia parlar de CSS.. jiji
Ah, Biba la wikipèdia!

Un altre dia ja posaré els links.

1 comentari:

LaColeccionista ha dit...

yo las vi en P.C y la verdad que son un grupo de hits pero que duraran nada..