11.8.06

Es busca masia pel Penedès...



Si sabeu d'alguna masia que es pugui llogar, pel penedès, assequible i de paratge incomparable aviseu-me, que estem interessats en ella. Si no es pot llogar perquè és d'algun conegut però aquest ens la podria deixar doncs aviseu-nos també, que si es pot estalviar alguna que altra cosa doncs millor, tot sigui dit.

No us puc avançar més, però la cosa promet si es fa bé.
Bé, d'acord, seria per muntar una festeta, diga-li minifestival desde la tarda fins ben entrada la nit un dia de Setembre. Con lucecitas y barra, ahí tó xulo.

Esteu atents a les novetats.
:)

10 comentaris:

n3fen ha dit...

que a saco... però avança algo més freaks mes ke freak! has penjat les fotos del summercase a algun lloc?

Anònim ha dit...

vale bro. però que no sigui pel pont (o cap de setmana llarg, no recordo) de voltant del 10 de setembre... que no hi som!
m'agradaria convéncer-vos que més gent tindria plans per aquests dies i que no és convenient i bla bla.... :-S

sr. sike ha dit...

pos està pensat pel dia 12... :s

n3fen. sóc un perro. Encara no les he pujat. Aquesta tarda ho faig.

i per lo de més info, doncs jo no ho estic organitzant però ens volem ajuntar varis que puntxem per aqui i fer una festeta així maca (el ballesteros, el luimax, un de barna, el muka potser, nosaltres.. ) i seria començar de tarda fins al matí.
És lo únic que sé.

Unknown ha dit...

i a la masia del bou...? jeje

sr. sike ha dit...

Bueno, el rollo és k estigui algo apartada i que hi hagi lloc per muntar algo, la putada de la del bou és que al costat hi ha una altra masia i que la carretera està al lao..

n3fen ha dit...

bueno guai... jo m'ofereixo a punxar de tarda si voleu ;) últimament estic perdent prestigi :(

Anònim ha dit...

Uyuuy, qué buena pinta :D

Anònim ha dit...

Wenas! Akí el Fede... mun tiet en té una per pontons, pro m'ha dit ke no sta apartada... cagada! Ja confirmareu el dia.. si ho feu després del pont, conteu amb mi! Sinó malament.. que encara no hauré arribat! Una abraçada a tots desde Argentina!

sr. sike ha dit...

Les ultimes novetats són que s'ha trobat un possible lloc a Canyelles. Una masia/casa de colònies que es diu el Pinar. Ja vaig passar la info i suposo que em diràn algo. La opció 1 és la de Penyafel, però té una casa al costat..

us seguiré informant!
Fede! cullons quan de temps! jeje

Anònim ha dit...

joeeeeeeeeeeeeerr!!! i como no, jo mho perdre...snif snif...vull kem toki la loteria per no haver de currar i poder anar a totes les festes del mon mundial!! k vida mas perra, buah!