17.8.06

el 33 i la música



El gran programa del 33 Loops va reemetre un reportatge fet sobre la música de ball pàtria aprofitant que el Chimo Bayo estava a Barna pel Fea Festival. Aqui teniu el video.

Sentir al Chimo nombrar els Front 242 no té preu.

I aprofitant que parlem de programes del 33 avui n'he pescat un que ja feia temps que no veia i que sempre m'havia encuriosit: Afectes sonors.
I és que el 33 és un gran canal amb grans programes (un altre dia parlarem de Karakia). Afectes sonors treu nous capítols i "presenta artistes que han trobat camins insòlits per sobreviure amb la veu, un caçador de sons que s'arrisca a tot per gravar aquell so que necessita, un jutge que en la seva intimitat viu com un autèntic "mod" dels anys 60, una ballarina que ha complert el deute pendent de coreografiar les cançons del seu pare després de mort, una irlandesa que ha après el català des que el Sónar li va canviar la vida.." i tot això amb una realització molt xula integrant el ritme de la vida i les cançons mitjançant l'edició de video d'una forma molt suggerent, "..Vides que giren al voltant del so. Sons que giren al voltant de la vida. Tots aquests sons quotidians que s'enregistren al natural en cada rodatge es transformen en una banda sonora original de cada capítol, gràcies a la intervenció en la postproducció del músic Miky Forteza-Rey."

Chequirau!

No heu rigut al llegir Loops i gran programa junts a la mateixa frase? xD

1 comentari:

mateu ha dit...

ueps rai!

tot hi que es preveu una gran jornada castellera, almenys pel que fa als minyons... no podré ser a la gran festa major de la teva Vila. La feina m'ho impedeix.

ara bé, si finalment organitzes aquesta festeta, digues-li rave digues-li trobada rural alternativa en una granja del penedès (si la trobeu, que espero que si), no oblidis de fer-me un mail i aviam que s'hi pot fer ok?

vinga crack bona festa major!
"divertir-se mucho i gastar poco"

salut!

ps: aquest setembre concert de "bruheria" a BCN, podriem organitzar-nos i anar-hi uns quants, suposo que el Bonàs tampoc hi faltarà.