26.1.07

Bloc Party - The Prayer



El single del proper album de Bloc Party.
Quite weird.
A mi no m'ha entrat a la primera, però després d'escoltar-la unes quantes vegades la cosa canvia. Dona-li una oportunitat.

16.1.07

The Whitest Boy Alive

Relacionat amb el post sobre Kitsune trobo que darrere del Whitest Boy Alive s'hi troba l'Erlend Oye. Aquest grup era inicialment de música electrònica i ha acabat sent un conjunt sense cap element electrònic.
Melodies pop super ballables i sobretot cantables.
I el videoclip és del tot entretingut! Visquen els jocs visuals!



Web

12.1.07

Que surtin aquests fotògrafs!!!

Venga nenes!
Que almenys veiem càmeres fent fotos als shows!
Recordeu d'algú que en tingui? (no fa falta que sortim nosaltres, la veritat).



Bé, m'han vingut ganes de recopilar totes les fotos possibles dels nostres shows, festes de "porahí" i juergues!
Tinc en ment fer algo amb elles i voldria que TOTHOM que en tingués ens n'enviés una còpia a sr.sike[at]gmail.com (substituir el [at] per @, s'entén).

Vinga!! Feu una sel·lecció de les millors, tant fa qui hi surti! Nosaltres, vosaltres, tots junts i envieu-la! Mireu que estigui a bona qualitat. El pes és igual.

Ben aviat tindreu notícies.
Merci!!!

PD. Si sabeu de qui en té i no llegeix el blog, per favor, feu-li saber la bona nova.
PD2. No hi ha premi ni res, eh! Potser us cau alguna xapeta (qui no en tingui ja).

Gràcies!

11.1.07

Kitsune Maison Compilation 3



Kitsune (que en japanese vol dir guineu), un dels segells més xanxis actualment ha tret la seva tercera compilació de temes dels artistes de la seva cartera. Tals com els klaxons, Simian Mobile Disco, The whitest boy alive (aka Erlend Oye), etc.. Una gran recopilatòri de música electrònica i no tant que pel meu gust és del millor actualment. Check it out (escolta'l aqui)!

I passeu-vos pel seu web o myspace!

10.1.07

Dissabte 13 ple de coses!

Anem per parts i per proximitat.

1. El dissabte 13 es fan moltes coses i no em puc dividir per assistir a totes, coses que té un. A Vila hi ha el típic concert dels Raimons amenitzat per la Salseta del Poble Sec. Si nois, dient-me Raimon i encara no ens han dit res per puntxar! Trist, jeje. Bé, aquest any em serà impossible assistir-hi (oblideu-vos dels cubates gratis, a més m'ha dit un ocellet que els preus seran econòmics o sigui que a ajudar a fer calaix!).



2. A Barna aquest dissabte hi fan un cocnert així pseudo-electro-underground que tant ens agrada a alguns (almenys per fer-se unes rialles). Al Apolo els del FEA organitzen l'internet festival on grups que s'han donat a conèixer pel slsk i pel myspce actuaran. Tal com Lorena C, els herois de la katalunya interior i els the Movidas. Imperdible, però no, perquè no hi aniré. :(

*Per cert, estigueu atents que a les festes pre-Fea torna el Chimo a Barna! HU-HA!



3. I al mateix lloc però dins del què és el Nitsa ve a puntxar un dels últims artistes que han fet algo interessant en el panorama electrònic de les pistes de ball: JUSTICE. Grans temes i sobretot grans remixos! Em molaria molt anar-hi, ja veurem.

Apa!
Ja teniu coses a triar.

Primer post de l'any

Bé, fa dies que no us deia res. No he parat per casa i l'internet quasi que no l'he tocat menys per mirar el correu i alguna que altra tonteria més.
Aviat penjaré fotos del concert de Jarvis, algun video, fotos de cap d'any, i notícies variopintes típiques d'aquest pseudoblog.

APA!
Bona entrada d'any i tots aquests blas blas que no us havia dit encara.