15.12.06

Cap d'any a Tona! Confirmat!

Us copio i enganxo directament el que m'ha dit l'Edu. Si hi esteu interessats m'ho dieu pel tema de les entrades i tal.

Bon dia rai.

Confirmat cap d’any... la casa es diu “Curminons de la Barraca” al municipi de Tona, si vols pots buscar-la a l’hipermapa de gentcat.cat. La festa dura moltes hores, som 6 dj a punxar amb 1,30 hores cada un. A nosaltres ens toca animar la festa a la millor hora, de 3:30 a 5:00 h de la nit (segurament hi haurà retards). Anem després de 2 dj força dolents de música estil rock, la resta som d’electrònica, els que van després de nosaltres punxen + fort, l’últim es tecno durillo. Es força probable que tinguem un bon projector de vídeo... sinó podem fer un mano a mano amb la música. El lloc es guapo, han llogat una carpa amb calefacció.

Ja tenim 150 entrades venudes i la previsió es de ser cap a 300, les entrades estan a la venta fins el dia 18 y valen 25€ amb barra lliure. Intentaré fer una reserva pq els coleges tinguem + marge per comprar-les... es una putada però va així, jo no hi puc fer res (ho fan pq només sigui gent coneguda de coneguts i que no passi res estrany i cobrir-se en l’aspecte econòmic).

Jo avui estic de festa tot el dia amb els del curro, podem parlar demà.

De veritat que pinta molt i molt bé.

Salut, Edu.

PD: mobilitza a tota la teva gent quant abans millor.


Ja ho sabeu!!!
:D

2 comentaris:

Unknown ha dit...

I'm a full per cap d'any d'es de fa 2 mesos, pero estu te una pinta impresionant! Masia al mitg dl no res, 25€ barra lliure...
Queda gaire lluny de Barcelona aixos? jeje

sr. sike ha dit...

a una horeta desde vila, posa-li mitja desde Barna.

:)