2.10.06

4gatos, Zapatero, i la butaca.

[edit]

Bé, ja s'ha desvelat el tema. Tot era una campanya de publicitat viral feta per l'agència de publicitat Tiempo/BBDO de Barna per una ONG que promovia una campanya per la pobresa que organitza la ONU en la seva Campanya pel mileni. Si voleu saber com està el tema feu un cop d'ull al què diu el conngrés.

comunicat del congrés

[/edit]



ja se saben més coses!

Un funcionari diu que va demanar acreditació dels 3 joves encaputxats atribuint l'acció a raons humanitàries font ElPais.es.

Desde ahir a la nit si poses "levántate ZP" al google no surt cap entrada al blog ni a les notícies relacionades amb l'acció. Fa pensar, oi?

5 comentaris:

n3fen ha dit...

jo he trobat el video al youtube... això mola molt tiu!!! però bueno, d'aqui tres dies ningú se'n recordarà...uy

sr. sike ha dit...

ha sigut la pua.. que en poc temps han hagut de dir que era una campanya de publi.. que sinó la que es lia (si no s'ha liat prou ja..)

Unknown ha dit...

ostia, tampoc havia vistq ue també l'havies penjat tu!!! caram, jo que volia ser original..!! jeje segons font del yahoo, hi havia un funcionari contxortxat. que es un penseu que el congrés és una casa de p... i hi pot entrar tothom o q? que heu vist per on treuen la cadira? acaben passan per davant de la porta del congrés! vahomeva!

sr. sike ha dit...

ai nano ai.. k todo és mentiraa! tenien permisos per gravar tant a dins com a fora i als tios els van registrar com tothom abans d'entrar al congrés. I lo de fora (finestra) és d'un altre racó de la ciutat. Un altre palacete. Els medis que els hi mola polemitzar, jo m'he indignat bastant amb aquest tema la veritat.. Tothom parlant sense haver-se informat abans.. no saps la de bagenades que s'han arribat a dir!

Anònim ha dit...

viva el viral!! jeje.. havia arribat a pensar que era un viral que anunciava cadires... : (
per cert, lo meu són efectes retardats...