22.5.08

The Presets - This boy's in love

The Presets treuen nou disc aviat, Apocalypso, i per avançar-nos cosetes fa unes setmanes van treure el videoclip pel pròxim single que sortirà el 9 de Juny This boy's in love.

16.5.08

Peter Saville a Barcelona

El dissenyador Peter Saville, autor de les primeres portades de discos i posters de Factory Records i concretament per a Joy Division i New Order, estarà el 6 de juny a les 19h. al CaixaFòrum.



weworkforthem ha editat un llibre amb la seva obra

8.5.08

Glen E. Friedman

Aquest és un senyor que fa fotos i aquest és un senyor que té un nom, i el té gràcies a això o això. Poca cosa, oi? Es pot dir que amb la seva feina retratant a llegendes del hardcore, l'skate i el hip-hop ha contribuït a la creació de veritables icones del segle XX, el putu amo vaja. I tampoc amaga la seva posició ideològica i d'ètica del treball.

L'any passat va publicar «Keep your eyes open», un àlbum amb les imatges que va fer amb —no pas de— els Fugazi (el poseu a la llista de regals, gràcies), i ara està exhibint en vàries ciutats —entre les quals no es compta BCN— un altre paquet d'imatges retrospectives sota el títol «Fuck you». D'acord Glen, si tu ho dius ens fotrem, i a més de gust.

Ara, a més, ha col·laborat amb Obey Giant, a qui ha cedit les imatges per a fer unes reproduccions que van volar en minuts, se'n poden trobar a eBay.


Retratat: Tony Alva, skater



Nota: Resulta que (ja ho sabreu si heu mirat el primer enllaç imprecindible d'aquest article) va disparar la imatge de portada del «It takes a nation of millions to hold us back» dels mítics Public Enemy. Donçs ells també es passaran pel Primavera Sound 2008, i a sobre hi seran per recordar exclusivament aquest àlbum, mola.

7.5.08

Brad Elterman. The party crasher.

Seguint la pista als Dead boys, tot seguint la pista dels Pagans, m'he topat amb unes sèries del fotògraf Brad Elterman que capturen moments d'algunes icones culturals americanes dels '70 i '80. Resulta que coetani de molts d'ells i fotut en la moguda angelina com ells, el noi va esdevenir un jove Paparazzo que va poder inmortalitzar amb la seva particular visió algunes escenes de la seva vida (festes) i miracles.

Com resa en un reclam del seu web: «Décades de fotografia». Tal cual.


Mark Mothersbaugh de Devo (1978).
Estarà present al Primavera Sound 2008.

6.5.08

NIN - The slip i les descàrregues gratuïtes



Doncs NIN continua amb la filosofia de regalar el disc sota creative commons abans de treure'l en versió més o menys de col·leccionista (treuràn vinil i album pel juliol). A més et deixen escollir format i t'inviten a que remixis els temes!


Thumbs up per NIN!
A veure què tal el disc!

5.5.08

Volem les Nike d'en Marty!




Doncs sí!
Uns fans de les sneakers o bambes com en diem per aquí, aquesta gent que se'n compra per no posar-se-les i tal, han fet una web on demanen, i on dic demanen m'hi incloc, que produeixin les Nike del Marty McFly de Regreso al Futuro 2 per al consumidor final!

!!!

Això si que s'ha de firmar!



Ara falta demanar a alguna casa de monopatins que inventin el board volador que tan molava!