28.3.08

carTron?

Com haguessin fet Tron si els ordinadors encara no estiguessin a punt per la producció de pelis? I sobretot, on estaríem ara (els dissenyadors sobretot) si no s'hagués fet per la peli el que seria l'embrió del Photoshop?

Tron à la Analogique




Ok, l'acudit del títol és molt dolent.
Però segur que us ha molat.

17.3.08

Va per Vosaltres!

Aquest post el dedico a tots els indignats, com jo, per l'anunci de Telefónica fent servir de manera gratuïta i sense cap mena de gràcia un vídeo que corre pel youtube (ara tot ve del youtube) d'unes mans fent la lletra de la cançó Faster, better, harder, stronger dels Daft Punk.

Les coses es fan així.
I no m'he posat amb la musiqueta perquè es mereix un post apart.



Toma anellaco!

11.3.08

Bjork i els videoclips

La Björk (biooooooooorc) en si és rareta, ja sabem tots lo estrafolaria que pot arribar a ser, o empalagosa, però si d'una cosa no la podem criticar és de saber envoltar-se de grans profesionals del disseny, l'animació i la realització tant pels seus dirèctes com pels seus videoclips (Chris Cunnungham, Michel Gondry per dir-ne alguns) i demà n'estrena un, pel tema Wanderlust, i aquesta és la pinta que fa:





Promet molt. Falta veure'l en moviment per poguer apreciar els detalls, que espero que n'hi hagin i molts, en aquesta producció. A més a la première es projectarà en 3D i això encara el fa més interessant.

Els encarregats de realitzar-lo són els Encyclopedia Pictura.

vist a computer love

10.3.08

Teleapatia

Strike fallout: Una guia completa sobre com les teves sèries preferides de TV americanes van aconseguint tirar endavant i van entrant altra vegada en fase de producció o emissió.

Es va actualitzant amb informació fresca segons la situació canvia.

3.3.08

Justice - DVNO

Gran videoclip (com ens tenen acostumats aquests de Justice) a partir d'homenatges d'openings de programes i logos de productores dels anys 80.

A must!

Justice - DVNO