27.9.07

Dj Hell @ Nitsa


Aquest dissabte a la estimada (però ultimament oblidada) Sala Apolo el Dj i productor alemany Hell, dels nostres amors, ens portarà una sessió de les que ens farà gaudir i és que l'ocasió s'ho val: cel·lebra el 10è aniversari del seu segell ja emblemàtic International Dj Gigolos.


Llarga vida a Hell!

TV to Computer

I ja hi tornem a ser, de nou tenim nous capítols de les nostres series preferides de la TV americana i anglesa. Sí, Heroes ja ha començat (i no ha parat si comptem els còmics i els videos que han anat penjant tant a youtube com a les corresponents webs com la de Yamagato Fellowship..), Prison Break ja va pel segon capítol de la tercera temporada i al final tenim la nostra estimada IT crowd que ja va pel penúltim capítol (5 de 6) de la segona temporada. Ja hi tornem a ser i jo m'havia de posar al dia amb 24 i Dexter i Galactica...


Qui mira la tele pública avui en dia?

18.9.07

Breu

Ja tinc les samarretes que faltaven de 2shifted. Els que les teníeu demanades feu-nos un truc i quedem per passar-les. Només hi han 10L i 4 XL de tio. Als inicis de l'Octubre tornarem a fer una comanda o sigui que si no teniu samarreta i en voleu no dubteu en demanar-la per aqui.

Ah, només en negre.

17.9.07

Humor britànic i breu desvarieig

Ara que avui (als EUA) torna Prison Break amb la seva tercera temporada i mentre —gràcies entre d'altres coses a que ha tornat Asia Team— acabo de veure la sisena de 24, la mare de totes les sèries d'acció, toca furgar en la història de les sitcoms britàniques. La BBC en va publicar una llista amb un ranking, confeccionat mitjançant una votació oberta a tothom. Hi ha penjat el top ten i el top 100, a més d'un A-to-Z amb informació.


Trivia musical: ja que va de sèries i de 24, hi ha un tema dedicat a en Jack Bauer en el disc Speaker stack commandments d'Earl Zinger. És la pista 15: Zinger's fitness video. Earl Zinger (bio) (entrevista) va tocar al BAM fa un parell o tres d'anys, si no recordo malament. És un artista molt interessant, tipus MC de dancehall a vegades a lo crooner, realment imprevisible, eclèctic i molt groovy. Ha fet coses des de fa molt anys, i últimament ha col·laborat amb Koop o Jazzanova. Recomanat.

14.9.07

Los Compiuters

Uns chilenos molones, los Compiuters.

Per cert, cap de setmana apretadet a BCN: Mecal, Festival Àsia, tallers oberts a gràcia, si no heu passat pel MNAC ja toca abans que s'acabi l'expo sobre el cartell modern, festival per ballar al Fòrum (si, un altre), i em sembla que em deixo coses.

12.9.07

Wes+Roman

En Roman Coppola i en Wes Anderson s'han unit per escriure el que serà la cinquena pel·lícula d'en Wes: The Darjeeling Limited.

S'estrenarà pel gener del 2008. Des d'aquest setembre ja la projectaran en festivals com el de NYC.

Trailer

6.9.07

Cap de setmana

Ja arriba el primer cap de setmana després de la FM de Vila (per cert gràcies a tots els que vau venir al concert de mendetz+standard+2shifted a donar el vostre suport!!) i com cada Setembre tot està mort així que aqui van unes recomanacions per aquest cap de setmana:

Avui divendres 7 Luomo LIVE al Lolita a partir de les 2:30h. Un imprescindible del dub house, ritmes trencats, inusuals i sobretot sensuals que ens va captar l'atenció amb aquell Vocalcity i el següent The Present Lover, ens va estranyar al escoltar per primer cop aquell tema tant nyonyo (oi Mario?) com Tessio fins a deixar-nos-hi entrar, ballar, cantar i sentir fins poguer proclamar-lo com un d'aquells temes que ens acompanyaran tota la vida.



Per saber com és i què fa us deixo amb una entrevista que em vaig topar d'ell fa molt i molt de temps. Luomo, para la mente y el alma, suggerent com a mínim.
Per cert, aquest any ha tret disc: Paper Tigers.

A més, a una altra sala del Razz avui també hi toquen els The Glimmers aka The Glimmer twins, una parella de djs que porten més de 2 decades puntxant i remesclant temes de ball de qualsevol estil. Precursors dels famosos 2 many dj's o els Optimo.

I demà dissabte a St. Boi fan el festival Altaveu i entre la seva programació hi ha un escenari dedicat a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils que resideixen als Països Catalans. Aquest any tenim un grup de rock que es diu Lilith i que ha actuat amb Deep Purple, Black Baudelaire amb hip-hop mestís i a Facto Delafé y las Flores Azules com a grup convidat amb el seu pop-hop o hip-pop tant personal i proper. Ah! i gratis. A partir de les 12 de la nit.

Ja venen.. Muchachada Nui!



Y no lo van a quitar! Es la 2.
¿Qué van a poner? ¿animales?

xD

4.9.07

Guia mundial de la propina

Una de les coses que més fan ballar el cap a l'estranger és la propina. Cal saber sempre si en un local algun espavilat ens està enredant o bé si estem sent prou justos amb els cambrers tan atents que no tenen recollit en el seu sou el concepte del service.

Una pàgina especialitzada en recursos per a viatgers ha fet una guia mundial de la propina.
Descarrega-te-la aquí.

Leo


El proper sistema operatiu d'Apple, el Mac OSX 10.5 aka Leopard, arribarà si no hi ha cap endarreriment aquest octubre.

Pels que sou aficionats al disseny d'interfícies gràfiques (GUI) i als sistemes de pictogrames, aquí hi ha la galeria de l'última versió en la que estan treballant, ja quasi definitiva. En la galeria hi han forces símbols dels que han creat o actualitzat a alta resolució pel nou sistema.

Per cert, es diu que l'anomenat "sistema operatiu més avançat del món" incorpora algunes solucions no massa ortodoxes sobretot a la barra del menú i el dock, concretament unes transparències i reflexos realment horrorosos. S'ha generat força discussió, a veure si els crítics aconsegueixen fer tirar enrera a l'equip de disseny d'Apple. Aquí hi ha una demo.

Entre les novetats significatives, l'eliminació dels elements virtuals de l'escriptori, que passa a convertir-se en un espai reservat al multimedia i a les aplicacions. Això serà un problema per als que "ordenen" el seu material abocant milions d'arxius a l'escriptori, oi Rai?

Us en recordeu de quan les icones medien com a màxim 32x32 px i eren d'1 bit? No?