25.4.07

La ciència dels somnis al cineclub!



Demà dijous a les hores habituals (20.00h i 22.00h) es passarà la última peli de l'aclamat realitzador de videoclips Michel Gondry i del també aclamat guionista Charlie Kaufman "La ciència dels somnis".

Enganxo del mail del cine club:

Sembla que la vida està millorant per a Stéphane Miroux, un noi introvertit i tímid, quan la seva mare el convenç perquè torni a la casa on va créixer, a França, i li promet un lloc de treball. Quan hi arriba descobreix que aquest lloc de treball no és el que esperava. Però la decepció inicial es veu eclipsada quan apareix la seva veïna Stéphanie. Pel camí, la naturalesa creativa d'Stéphane i un pertorbador món interior dels somnis amenacen de robar la seva realitat.

La ficció imaginada per Michel Gondry torna a resultar fascinant. Captiva l'espectador amb un film poètic i divertit que funciona com un elogi perfecte a la immaduresa i que es pregunta què passaria si no distingíssim entre la realitat i els somnis. El director de la magistral Olvídate de mí continua explotant la seva imaginació amb elegància i personalitat pròpia, aquest cop sense el guionista Charlie Kaufman.


Ja ho sabeu!

24.4.07

Wha-what? Sue Teller Mashes It Up!

Miss Teller you are soo old school!!!



Check this out!
:D

Thx bro pel link!

St. Jordi i més cosetes...

Primer de tot felicitar a tots els Jordis i Jordines que llegeixin el blog amb un dia de retràs.

I com és d'esperar avui el post va d'un llibre, el que em van regalar. M'ha fet especial il·lusió ja que fa molt que tinc ganes de fer algun plat japonès, o sigui que ja ho sabeu, algun dia tocarà sopar o dinar japonès casolà!
A més el llibre està molt ben editat i ve il·lustrat amb fotografies de Gus Filgate que han guanyat varis premis.



I segon, si voleu escoltar el programa de radio que vam gravar el divendres el podreu trobar clicant aquí. El podeu renombrar a mp3 quan l'acabeu de baixar, si ho feu clar. ;)
Segurament més endavant penjarem l'arxiu a més bona qualitat.
Perdoneu tots els petits fallos!

20.4.07

2shifted a la radio!



Avui a les 20:00h de la tarda escolteu el programa "Tones de música" conduït pel Dj Reverendo! Us regalarem una estona de bona musiqueta! Ja ho sabeu! 106.8FM o per internet amb el vostre reproductor preferit mitjançant aquest enllaç!

18.4.07

El Shaarani. Cal·ligrafia àrab




Mirant el flog de l'Anna m'he recordat d'aquest cal·lígraf que em va deixar totalment blowed up! M'encanta el tractament modern i les figures que El Shaarani crea a partir de textos en àrab. A must!

16.4.07

I després de tants dies grisos...



I a tots ens ha agafat per rebuscar en la nostra discoteca particular aquelles cançons o discos que complementin aquest dia amb aquest sol.
Bossa nova, electrònica sense complexos, pop, el què sigui.

I el primer que he tingut ganes d'escoltar han sigut els francesos M83 - Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts. Paisatges sonors que complementen perfectament aquests raigs de llum.

I vosaltres heu escoltat res especial influenciats per aquest dia?


Run into Flowers video:

11.4.07

13 Tzameti al Cine Club



13 (Tzameti), copio de la web del cineclub Vilafranca:

"Goerge Babluani ha repartit adrenalina a dojo per totes les sales per on ha passat la seva opera prima "13 (Tzameti)". Per fer-ho explica la història de Sébastien (interpretat per ell mateix), un jove que es guanya la vida arranjant sostres i que agobiat per la seva situació econòmica decideix substituir el seu cap mort de sobredosi en una trama dins la qual només sap que hi ha molts diners en joc.

Amb aquest guió el georgià Babluani podria haver fet una pellícula més inspirada en el sobre explotat model nordamericà de cinema d'acció. En comptes d'això, ha begut directament dels cànons clàssics del cinema negre europeu i el resultat ha estat una pellícula rodona, que es desenvolupa en un ambient claustrofòbic i trepidant, amb la dosi adequada de tensió per guiar l'espectador dins d'una trama que l'atrapa des del principi fins al final sense necessitat de vísceres i sang."


Jo molt segurament aniré a veure-la.
Quedem?

Proposin: 20.00h o 22.00h??

5.4.07

!!! - Presentació Myth Takes al Razz



Ens han tocat unes entrades per anar a veure els !!! (chk chk chk) aquest dissabte a Barna.

Ja farem report!
Bones minivacances!!!

3.4.07

CSS @ Razz

Aquest divendres venen a Barna els CSS o Cansei de Ser Sexy (cansat de ser sexi, en portiguès) directes desde São Paulo (Brazil). Potser us sona la cançó "Let's make love and listen Death From Above".



Una cosa em va fer molta gràcia i que em va atreure cap aquest grup va ser el títol de la cançó, dedicat a un grup de Synth/Noise Rock canadenc que no està gens malament, Death from above 1979 (2002-2006), o fins ara creia que era per això, ja que històricament Death From Above és el nom del helicòpter d'en Robert Duvall a Apocalypse Now (1979) i que realment va existir com a esquadró nordamericà però també, i suposo que aquesta serà la referència bona, és el pseudònim de James Murphy (LCD Soundsystem) com a Dj primer i després com a discogràfica. Sí.. DFA vol dir Death from above! Almenys desde el 2001 i en això és on es va recolzar en James Murphy dels atacs de Death From Above 1979 (= que la data d'apocalypse now o el naixement d'un dels fundadors de la banda) quan l'acusaven d'haver-se copiat el nom.

Els canadencs van posar a la web de DFA Records unes declaracions molt amigables: "FUCK DFA RECORDS FUCK JAMES MURPHY WE DECLARE JIHAD ON THEM HOLY WAR ENDING IN THIER DEATH AND DISMEMBERMENT... james murphy is a selfish piece of fuck that will burn in the flames of a specially dedicated rock and roll jihad. if i had the resources i would fly a plane into his skull."

Un nou projecte dels difunts DFA1979 és MSTRKRFT. Per més coincidències musicals que ara no vénen a cuento com ara que el nom és un homenatge als Kraftwerk.

Res.
Com m'he liat, i jo que volia parlar de CSS.. jiji
Ah, Biba la wikipèdia!

Un altre dia ja posaré els links.