21.12.06

Divendres Jarvis Cocker @ Razzmatazz

Demà divendres l'excantant de PULP torna a tocar a Barna presentant el seu últim treball: Jarvis. I aquest cop toca anar-hi, a veure si deixa caure algun regalet en forma de temazo de Pulp.



Jarvis Cocker debuta en solitari en el qual sens dubte és un dels retorns més esperats dels últims anys. Presentant-se simplement com Jarvis, abrigallat pels seus bons amics Steve Mackey (baixista de Pulp), Ross Orton (ex Fat Truckers) i el gran Richard Hawley (col•laborador ocasional de Pulp), ens lliura un disc en el qual ens parla de nens grossos assassins, de mons perfectes en universos paral•lels o dels desequilibris de la nostra societat, sense deixar mai de ser aquest tipus valent que no té por de riure de si mateix. En el musical, el disc es mou en paràmetres intimistes més propers a “We Love Life” (01) que a “Different Class”, encara que Jarvis es permet fins i tot una inusual picada d'ullet guitarrero, ‘Fat Children’, i algun moment gairebé festiu (‘Don’t Let Him Waste Your Time’, ‘Black Magic’), en un disc que es creix a cada escolta amb cançons tan rodones com ‘Tonite’, ‘Heavy Weather’ o ‘Baby’s Coming Back To em’. Amb sorpresa final inclosa (s'aconsella mantenir el disc en el reproductor després ‘de Quantum Theory’), “Jarvis” ens retorna a un Cocker tal vegada més adult però encara capaç de sorprendre'ns. Després de veure'l disfressar-se per a tocar en Harry Potter, presentar documentals sobre art o escoltar una cançó inèdita en la seva myspace (que tornaràs a escoltar), per fi ens arriba un àlbum complet de Jarvis i la seva presentació en un dels seus quatre concerts exclusius a Europa.

Per escoltar algun dels seus temes visita el seu MySpace.

Obertura de portes:
20:00 h
Inici concert:
22:00 h
Anticipada: 20 €
Taquilla: 22 €

Font: Razz

15.12.06

Per cert..



El 29 al final no puntxem. Ho fem el 25. Tema d'hores a tocar ja que el 29 hi ha un concert d'uns de Barna.

Avisaos quedais.

Cap d'any a Tona! Confirmat!

Us copio i enganxo directament el que m'ha dit l'Edu. Si hi esteu interessats m'ho dieu pel tema de les entrades i tal.

Bon dia rai.

Confirmat cap d’any... la casa es diu “Curminons de la Barraca” al municipi de Tona, si vols pots buscar-la a l’hipermapa de gentcat.cat. La festa dura moltes hores, som 6 dj a punxar amb 1,30 hores cada un. A nosaltres ens toca animar la festa a la millor hora, de 3:30 a 5:00 h de la nit (segurament hi haurà retards). Anem després de 2 dj força dolents de música estil rock, la resta som d’electrònica, els que van després de nosaltres punxen + fort, l’últim es tecno durillo. Es força probable que tinguem un bon projector de vídeo... sinó podem fer un mano a mano amb la música. El lloc es guapo, han llogat una carpa amb calefacció.

Ja tenim 150 entrades venudes i la previsió es de ser cap a 300, les entrades estan a la venta fins el dia 18 y valen 25€ amb barra lliure. Intentaré fer una reserva pq els coleges tinguem + marge per comprar-les... es una putada però va així, jo no hi puc fer res (ho fan pq només sigui gent coneguda de coneguts i que no passi res estrany i cobrir-se en l’aspecte econòmic).

Jo avui estic de festa tot el dia amb els del curro, podem parlar demà.

De veritat que pinta molt i molt bé.

Salut, Edu.

PD: mobilitza a tota la teva gent quant abans millor.


Ja ho sabeu!!!
:D

12.12.06

Cub de Rubik, peus i en Gondry

Fenòmen. I no pel que pogueu pensar a primer cop d'ull. ;)



I encara no he vist la seva ultima peli i ja tocaria. La demanaré al tió.

Per cert, la seva pròxima peli pinta moooolt bé: Be Kind Rewind. Una peli que va d'un amo d'un videoclub i un xaval que per culpa d'una magnetització del seu cervell esborra la majoria de cintes molones. Què passa? Que una client vella i amb signes de possible demència és una fan de clàssics dels 80 com els Caçafantasmes o Robocop o Regreso al Futuro, i decidèixen recrear-los. !!!



vist a DMSTK.

11.12.06

Excuse me

Bueno, fa molts dies que no dic res per aquí i ja toca que us posi al dia de certes novetats.

1. Aquest divendres 15 puntxem a la Moderna. Everybody's invited.
2. El 29 hi tornem a puntxar i comptarem amb la presència dels Atapi Vj's que ja ens han acompanyat algun que altre cop.
3. Per cap d'any s'està mirant d'aconseguir una masia a Tona on fer un megafestival. Si no sabeu què fer, nosaltres segurament hi anirem. More news to come!

Bé, curtet però intens. Espero reagafar el ritme blogeril ben aviat.

r.