31.1.06

The Life Aquatic With Steve Zissou



Em sembla que enacara no he parlat de cine al blog. Ja és hora de canviar-ho. L'altre dia vaig veure aquesta pel·lícula d'en Wes Anderson (The Royal Tennenbaums, La academia Rushmore).
The Life Aquatic With Steve Zissou comença quan el oceanògraf (a lo Custeau) Steve Zissou (Bill Murray en estat de gràcia després de la seva recuperació a Lost in Translation i perquè no dir-ho un dels meus actors prefes després de fer els Caçafantasmes i Atrapat en el temps), enmig del rodatge del seu últim documental, perd el seu millor amic a mans d'una bèstia encara mai vista: el tiburó-jaguar. NIngú s'el creu ja que la seva carrera està en hores baixes, però ell s'encaparra en fer-se a la mar amb la seva tripulació, trobar l'animal i dinamitarlo a la memòria del seu amic. Tot això acompanyat de la seva musa (Angelica Huston), una periodista (Cate Blanchett) i un home que potser és fill seu (Owen Wilson).
La peli té moments molt bons, l'humor de Wes Anderson a vegades és difícil però a mi m'agrada i juntament amb l'estil d'en Bill Murray trobo que fa una combinació prou bona. Un altre dels detalls de la peli és la direcció artística, tot molt currat, fins i tot les animacions imaginatives de tot el fons marí, inventat, en stop motion d'en Henry Selick, el de Pesadilla antes de navidad. De fet tot està molt bé, els actors secundaris ho broden, per exemple Willem Dafoe, o Seu Jorge que ens acompanya tota la peli tocant versions de David Bowie a ritme de Bossa Nova.

I és aqui on canviem de tema i començo a parlar de la Banda Sonora, imprescindible. Tots els temes molt ben trobats i molt ben escollits. Les versions en bossa nova són genials i enganxen perfectament amb el film. També hi ha cançons del Iggy and the stooges, del David Bowie originals, Devo, fins i tot un Paco de Lucía i les expressament creades per a l'ocasió que tampoc tenen pèrdua.

TRAILER

Apa, ja tenen un cap de setmana ocupat.

30.1.06

Posem-nos gafapasteros..

Entre tan post friki ja tocava un de cultureta. Aqui teniu (via Llámame Lola) el curt català que ha guanyat el premi a millor curt internacional al festival de cine indie de Sundance: La Ruta Natural.



trigarà un ratet, dura 10m 46s

Si en voleu veure més:
CLIC

29.1.06

Absolut Vodka

Després d'assabentar-me que els d'absolut canviaven la seva campanya de publicitat "Absolut >escrigui aqui el que vulgui<" què més que fer un repàs a moltes de les seves campanyes.

ABSOLUT ADs

27.1.06

Descobrint Japonesos a Barna

El meu bro m'ha passat un link a un blog on uns nois de Barna es dediquen a posar reviews de restaurants Japonesos amb preus, fotos dels tickets, cartes, etc. Està realment bé per saber de primera mà quins són els millors a triar. I us ho dic jo que sempre que puc (que és poc) m'agrada anar a menjar japonès i si a sobre puc anar mig recomanat, doncs millor que millor.

golomon



i continuant amb el tema oriental, us recordo que demà torna un concurs mític (fa temps, de diumenges pel matí a telecinco) que ens alegrarà les ressaques, com comenten aquell parell d'a la fàbrica. El faràn a Cuatro pels voltants de quarts de tres.

TAKESHI'S CASTLE a.k.a HUMOR AMARILLO!

26.1.06

Kiss



Per què si, per què em ve de gust, per què em mola l'atrezzo, perquè la cançó és collonuda, perquè tothom sap cantar la tornada, per què la posarem a la pròxima sessió (estigueu atents a les seves pantalles) i perquè a la vida tothom hauria de tenir una guitarra de llum!

I WAS MADE FOR LOVING YOU BABY!!
YOU WAS MADE FOR LOVING ME
AND I CAN'T GET ENOUGH OF YOU BABY!!
CAN YOU GET ENOUGH OF MEEEE?

24.1.06

Girls just want to have fun!



només diré que:

- quins videos feien abans!
- i quin estilazo, quins moviments sensuals de la cyndi!!
- em sembla que m'agrada més aquesta versió

Ja està. M'he proposat posar un petardo-post al mes. Cosa que no compliré.

23.1.06

soulwax + 2 many presents nite versions!

i us direu.. aquest post em sona (si sou dels primers en llegir aqeust blog). I teniu raó, ja que en l'època que vivim què millor que el copy&paste no? Tot per dir-vos que aquests senyors tornen al març i aquest cop no m'els penso perdre!!!

-------------------------------------- START PASTED INFO-------------

Divendres 4 de Novembre
Sala Razz 1:00 pm
Soulwax presents Radio Soulwax!

copio i enganxo de simbenia:

"Soulwax, el alter ego musical de los famosos 2 Many DJs, presentarán el próximo 4 de noviembre en la sala Razzmatazz su último trabajo discográfico titulado Nite Versions. Después de triunfar tanto entre la crítica como entre el público con su tercer álbum de estudio, Any Minute Now, el grupo decidió darle una vuelta de tuerca y publicar un álbum con nuevas versiones de casi todos los temas, bajo el título de Nite Versions. De hecho, el trabajo está concebido como una sesión completa, con todos los temas entrelazados y con alguna sorpresa incluída:: en el fondo, 2 Many DJs remezclando (hasta cierto punto) a Soulwax.

A diferencia del último concierto que ofrecieron el año pasado*, en esta ocasión la noche en el Razz Club se plantea de manera diferente. Para empezar, Radio Soulwax presents Soulwax, es decir, una recreación de la sesión recogida en el álbum Nite Versions pero en directo y con las pertinentes sorpresas. A continuación, sesión clásica de 2 Many DJs (atención:: últimamente vienen abriendo con Franz Ferdinand y acabando con AC/DC) más un invitado especial todavía sin revelar."


*al qual vaig anar i m'ho vaig passar teta i això que no havia escoltat cap cançó del nou disc.



Rellegint i buscant acabo de saber que a la gira anglesa els soulwax anaven acompanyats de VITALIC! com a artista convidat especial. Si és el que ve al concert podem pronosticar que serà una nit rodona. Sempre es pot demanar més però.. ehem.

soulwax web
soulwax nite versions web
2 many dj's web
razz info

ai, ja en tinc ganes. xD
El molina i jo hi nem. Ja ho sabeu!!
-------------------------------------- END PASTED INFO-------------

i aqui el link actualitzat de l'evento: pínchame

18.1.06

80s are back!

I què millor que dur-me la contrària per variar.
Aqui teniu un recull de videos que no passaràn a la posteritat però què coi.. n'hi han de mítics i de mítiques cançons. Algunes són directes de shows de la televisió russa. No em digueu que el còctel no ha de ser bizarre.

A disfrutar, o no, la vista!

Disco 80 a la russia style



No us perdeu el de Funky Town.. per l'amor de Déu!!!!

Ausent

Aquest post és de semi-disculpa pels fans afèrrims que segueixen quasi diariament aquest intent de blog guai.
El cas és que estic bastant liadíssim a la feina (sí, tinc feina, no molt legal però ves..) i és a Tarragona. Em llevo d'hora, vaig a dormir tard i per lo tant quan arribo a casa no tinc esma per fer re de profit si no és que m'haig de fotre a acabar curros que m'enduc a casa (cosa normal en aquesta feina, no sé perquè).
Bé, cal dir també que aquest cap de setmana desaparèixo. Nem a Torralba enmig del no res i a l'espanya profunda a gravar un curt/videoclip. Ja que estem posats en temes laborals cal dir que també estic treballant en un documusical dels gira20 dels Pets. El dilluns (o en dies veniders) mireu l'infoK, potser hi surt el meu rostre, juju.

Tot això provoca que no posi re mínimament interessant ultimament, si mai ho he fet, ja que no tinc massa temps per navegar per les 1000 i una webs que normalment visitava. I fins dilluns espereu-vos a que actualitzi.. si sobrevisc.

11.1.06

l'Encarta al MSN

Si haguéssim tingut això a l'època del treballets pel cole otro gallo cantaria!
Si afegiu a la vostra llista de direccions del messenger aquesta direcció: encarta@conversagent.com, tindreu un colega sabelotodo que us respondrà mil i una preguntes. Això si, en anglès.

Ho he provat i m'ha fet por.. el Hal no està tan lluny..

9.1.06

Tot el què necessites per a un Guateque d'èxit

Quedes un dijous per la tarda en muntar una mini-festeta pels colegues a casa teva. Fa mandra sortir avui pels carrers ja que fa un fred que pela i vols que l'ocasió sigui algo especial sense caure en els tòpics de sempre. No saps què fer, en principi ja venen tots sopats i només estarem a casa per beure algo gratuïtament (per ells és clar), fumar un que altre petardo i riure una estona amb les 4 bajenades que ens expliquem o mirant algun programa de la tele graciós.
Obres l'armari i trobes la coctelera que el teu germà et va regalar l'any passat amb tota la intenció del món: poguer beure algun que altre combinat en totes i cada una de les visites que ens faria durant l'estiu. Tens una idea. Nit de glamur i alcohol. Nit de còctels.
Obres el rebost i veus l'ampolla quasi plena de cachaça, le de ginebra mig buida però la de recanvi per encetar i la de vodka que em vaig agenciar vilment en la última festa que vam organitzar quasi plena. Baixes al super, compres 4 llimes, unes quantes tòniques, algun que altre suc de fruita i gel. Fas una trucadeta i comentes que entre uns quants s'agenciin una ampolla de whiskey, que de lo demés ja en disposes al rebost. Dit i fet.

Ja has sopat i X arriba molt d'hora a la cita, s'avorria a casa i abans d'apalancar-se ha decidit venir a donar un cop de mà. Començem a xerrar i ens ve de gust encetar la nit. Una mica de llima, ginebra i tònica i ja tenim un Tom Collins casolà preparat per cadascú. Mentalment repassem els que sabem fer i ens trobem que no sortim del mojito, la caipirinha, el tom collins, el vodka fresh i aquell que ens vam inventar un dia i que no ens recordem del nom que li vam posar. Sort que fa uns dies el meu germà em va enviar un mail amb una web plena de receptes per a còctels, imprimeixo 5 o 6 receptes que trobo interessants. Tothom va arribant i la nit es va animant. Cadascú es va fent el què mes li fa gràcia dins dels limits dels ingredients adquirits i tothom coincideix en què un còctel té més bon gust quan ets tu qui t'el prepares. De cop sents una mica de música de fons, ja t'estan tocant l'ordinador un altre cop però et dóna igual, faltava alguna cosa i ara ja no.
Es fan les 2, les 3 i algú comença a desfilar. Demà hi ha gent que treballa però a tu això et dóna igual. Ens quedem 3 o 4 fins que les forces diuen prou. Tothom s'ho ha passat bé i anirem a dormir satisfets. Demà pel matí ja recolliré el desordre.

Eclectic method

Uns vj's londinencs diuen que no volen que els hi diguin així en el seu ultim treball (we are not vj's), però què hi farem veient el què fan hem dir que és el que són. Dient això no els hi trec mèrit. El què fan és relament impressionant: imagineu-vos que esteu a una sessió dels 2 many dj's a lo bootleg style (rollo l'album que van treure) i a sobre els visuals que esteu veient per les pantalles són els videos de les cançons que sónen també remesclats. Fins aqui tot està de puta mare. La única pega que hi veig és que treballen sobre feina que ha fet altra gent i no sobre peces seves i això li fa perdre un punt de coherència en el "conjunt".

Ja us en podeu fer una idea.. i sinó baixeu-vos aquest video. Són 280 MB i tindreu una sessió que no està gens malament + els videos remesclats. Aqui teniu unes escenes de KillBill1 remesclades


(no us creieu que tot el rato és així.. hi han frames molt cutres)


via Llámame Lola

8.1.06

Monòleg

Ignatius. genial.

Llista top 50 videos del 2005

Llista dels 50 millors videos feta per un blogger, és a dir, totalment subjectiva i personal cosa que no vol dir que no sigui interessant o que estigui mal feta. De fet no està gens malament.



top 50 videos

3.1.06

pompirop!


technotronic al razz

aquesta gent venen el 27 de gener.
Què! algú s'apunta? xD

poompopdejeeempompirop!